Uw administratie bij u thuis in orde maken

Zoals u waarschijnlijk al hebt gelezen kan ik, Lidy van Hoorn, u thuis helpen op diverse manieren en met verschillende zaken.

Hebt u ongeopende post of krijgt u brieven waarmee u geen raad weet, komt u er simpelweg alleen niet doorheen? Graag leg ik u uit hoe ik een helpende hand kan bieden en niet alleen met administreren!

Mijn werkgebied is in de eerste plaats IJsselstein, maar ook Nieuwegein en Vianen. Het is simpel. Hoe dichter bij huis hoe sneller ik bij iemand kan zijn. Reistijd is altijd belangrijk en op de fiets ergens naar toe kunnen gaan heeft te allen tijde mijn voorkeur.

Graag maak ik eerst kennis met iemand en neem daar een half uur de tijd voor en dat kost niets. Een kopje thee of koffie misschien?! Gezellig! U wilt uiteraard, geheel terecht, weten wie ik ben en wie u in huis haalt!

Verder ga ik te werk in blokken van 1½ uur zodat er voldoende tijd is aan iets te beginnen maar het ook af te ronden. Daarvoor reken ik slechts € 17,50.

Ook ben ik in het bezit van een auto maar alleen als deze nodig is om naar u toe te komen i.v.m. de grote afstand, reken ik € 0,19 per gereden kilometer. 

Werkzaamheden waar ik u mee kan helpen of voor u kan doen zijn:

Administratie ordenen en organiseren
Formulieren opzoeken of invullen en posten
Telefoontjes plegen naar instellingen
Computerles geven, helpen bij: betalingen, surfen op internet, e-mailen
Leren omgaan met de PC, Laptop, IPad, IPhone
Foto's maken met of bewerken op IPad

Personal Shopper, samen winkelen, kleding kopen (bijvoorbeeld)
Een kapster, dokter, schoonmaakhulp regelen

Bovengenoemde voorbeelden heb ik genoemd uit ervaring en doe ik vaak samen met mijn moeder. Heeft u een ander idee, een vraag of een wens schroom niet en bel mij gewoon op. Samen zijn we sterk! 

Vindt u het interessant en bent u benieuwd geworden dan kunt u mij bereiken op 06-10951167 of mail naar lidyvanhoorn@planet.nl en maak met mij een vrijblijvende kennismakingafspraak. Of vul onderstaand formulier in waarna ik u graag gratis even terugbel op het door u zelf gekozen tijdstip.

Aanhef: dhr / mevr
Achternaam: *
PC & Plaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Waneer wilt u worden gebeld? Graag een tijdstip aangeven:
Op welk telefoonnummer mag ik u bellen?
Waarmee kan ik u helpen?
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus